Muscles of Steel
Floris Evers
Floris Evers

Floris Evers

 

Small-group Trainer

Personal- Trainer

 

Ik ben Floris Evers


Sinds ik mij kan herinneren ben altijd met sport bezig geweest. Ik vind het daarbij interessant om mensen uit te dagen en daarbij beter te maken. Mocht dit nou zijn met de reden om iemands gezondheid te bevorden of om echt een behandeltraject door te lopen, ik ben van alle markten thuis!


Ik heb vroeger meerdere sporten beoefend mij ging het vaak om een ding, winnen! Bij welke sport dit dan was maakte mij niet uit. Zelf basketbal ik nog en merk ik dat mijn drive om te winnen natuurlijk nog steeds aanwezig is, maar ontspanning staat centraal voor mij op het moment.

Nu ik ouder ben vind ik het leuker om sport als middel te gebruiken. Bij mij staat het centraal dat mensen zich tijdens het sporten veilig en vertrouwd voelen. Ik streef ernaar dat iedereen tijdens mijn les zich goed voelt of goed gaat voelen. Natuurlijk moet er niet vergeten worden dat er ook hard gewerkt moet worden en dat de benodigde zweetdruppels wel aanwezig moeten zijn.


Eind april 2021 studeer ik af aan het CIOS. hierbij beschik ik over de kennis om een goede les te geven maar daarbij heb ik de deskundigheid om mensen te helpen waar dit het hardst nodig is. Wanneer ik klaar ben kan ik niet wachten om mijn horizon te verbreden. Zo kan ik mij gaan specialiseren en mensen helpen op het gebied waar dat nodig is.


Samen gevat:
mijn doel is om tijdens een training de mensen vertrouwd, vriendelijk en vakkundig te woord te staan. Het is voor mij belangrijk dat mensen zich goed voelen tijdens de deelname en dat we zo samen het beste uit ieder individu kunnen halen.

 

SPORTACHTERGROND

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN

 • Fitness
 • Basketbal
 • Tennis
 • Hardlopen


Sportprestaties:


Basketbal:
1e klasse heren 1 Tracks


Tennis:
- oirsbeek open toernooi 2016
1e plek in de 7 mix
1e plek in de 7 singel
- Hoensbroek open toernooi 2016
1e plek in de 7 mix
1e plek in de 7 singel
mission olympic schooltoernooi 1e plaats 2015
meerdere winsten behaald op jeugdtoernooien
voetbal:
kampioenschap 2e klasse leeftijd onder 14


hardlopen:
jaarlijkse deelname aan de parelloop vanaf 4 tot en met 16 jaar
deelname break out run 14 KM

 • Havo Diploma behaald op Sint Jan
 • CIOS diploma niveau 4:
  - gespecialiseerd ortho bewegingsagoog
  - personal trainer NL actief fit A
  - sportmasseur
  - zwemmend redden