Muscles of Steel
Neuro-Fasciale Therapie

Neuro-fasciale therapie

uitgebreide intake voor resultaat
behandelruimte neuro-fasciale thearapie
behandelen van pijnklachten

Hoe helpt neuro-fasciale therapie

mij van de pijnklachten af?

 • Binnen de reguliere gezondheidszorg ligt vaak de focus op symptoombestrijding. Hierdoor komt het nog te vaak voor dat er slechts wordt gekeken naar de plek waar de pijn zich manifesteert.


 • In de meeste gevallen is de pijn slechts het gevolg van een disfunctie op een andere plek in het lichaam en niet per definitie de oorzaak van de pijnklacht.


 • Muscles of Steel gaat op zoek naar de oorzaak, waardoor u 50-70% sneller zult herstellen dan via reguliere zorgtrajecten. U moet dan denken aan 2 tot 5 behandelingen.
  1 behandeling kan in sommige gevallen al voldoende zijn!

 • Ook als u last heeft van chronische pijnklachten is neuro-fasciale therapie geschikt.
  Omdat we het lichaam hollistisch benaderen.

 • Lees hier onder verder, hoe het lichaam werkt.


Hoe werkt het Lichaam?

Alles in je lichaam, elke spier, orgaan, klier, gewricht of zenuw is met elkaar verbonden, heeft zijn eigen functie, maar werkt ook samen en beïnvloedt elkaar.


Op het moment dat deze functie niet optimaal kan worden uitgevoerd, kunnen er problemen ontstaan.


Dit kan lang onder de leden blijven doordat andere delen dit overnemen ter compensatie.


Op een bepaald moment is er geen compensatie meer mogelijk en ontstaat er pijn.


Als er pijn ontstaat -> ga je actie ondernemen om van je klachten af te komen. Bij Muscles of Steel bent u dan aan het juiste adres om de oorzaak van uw pijnklachten aan te pakken, want wij bieden neuro-fasciale therapie aan.

Wat is neuro-fasciale therapie?

NEURO-FASCIALE THERAPIE staat voor neuro(neuro-lymfatische activatiepunten/ zenuwen) en fasciaal (bindweefsel) therapie i.c.m. de 6 domeinen van de PHYSIS (eigen herstelvermogen van het lichaam)

 1. Voeding
 2. immuunsysteem

 3. Ademhaling
 4. Beweging
 5. Slaap
 6. Stress

Als 1 van deze punten laag scoort, dan belemmer/ vertraag je je eigen herstelproces. Deze punten moeten dus maximaal hoog scoren om sneller pijnvrij te worden!


Door de holistische aanpak met een uitgebreide anamnese en kinesiologie (spiertesten) komen wij sneller tot de oorzaak van je probleem en kunnen we direct de oorzaak van klachten aanpakken d.m.v. de beste en meest effectieve behandeltechnieken om de zwakke schakels in je lichaam te optimaliseren. Zo ontvang je exact de behandeling die jij nodig hebt om een uiteindelijk weer te kunnen doen wat jouw leven zo fantastisch maakt!

STAPPEN PLAN

Hoe werkt neuro-fasciale therapie

Goed zorgen voor jouw lichaam en geest is iets dat wij erg belangrijk vinden. Daarom gaan we via een gezamelijke weg werken aan jouw doelen.

1.2.3.4.5.Hier kun je een GRATIS pijncheck plannen of een behandeling inplannen. --------------------->>>>>