Muscles of Steel
HYROX

HYROX

“ SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE. ”


Ontdek HYROX: De Ultieme Uitdaging voor Athleten van Elk Niveau


Welkom bij HYROX, de opwindende en innovatieve fitnesscompetitie die atleten van alle niveaus uitdaagt om hun grenzen te verleggen en hun prestaties te meten in een unieke, veelzijdige en verkwikkende omgeving. HYROX combineert elementen van kracht, uithoudingsvermogen en mentale vastberadenheid om een ongeëvenaarde fitnessbeleving te bieden.


Wat is HYROX?


HYROX is een indoor fitnesscompetitie die atleten van alle achtergronden samenbrengt om deel te nemen aan een reeks uitdagende stations. De race bestaat uit 1 kilometer hardlopen gevolgd door 1 work out en dit patroon herhaalt zich 8 keer. Bij elke editie van HYROX nemen deelnemers deel aan een vastgesteld aantal stations, variërend van roeimachines. farmerwalk, lunges, tot burpees.

Het doel? Zo snel mogelijk de stations voltooien en de finishlijn bereiken

Ski erg 1000 meter

Sled Push 102/152/202kg 

Sled Pull 78/103/153kg

Burpee Broad Jumps

Roeien 1000 meter

Farmers Carry 2x 16/24/ 32kg

Sandbag Lunges 10/20/30kg

Wall Balls 4/ 6/ 9 kg

Voor WIE Is HYROX?


HYROX is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fitnessniveau. Of je nu een doorgewinterde atleet bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, een fitnessliefhebber die graag zijn of haar grenzen wil verleggen, of gewoon op zoek bent naar een leuke en boeiende manier om in vorm te blijven, HYROX heeft voor iedereen wel iets te bieden.


Waarom HYROX?

- Diversiteit: HYROX omvat een breed scala aan fitnessbewegingen en -oefeningen, waardoor het een complete lichaamsuitdaging is.

- Competitie en Gemeenschap: HYROX is niet alleen een kans om jezelf te overtreffen, maar ook om deel uit te maken van een geweldige community van gelijkgestemde mensen die streven naar hun persoonlijke best.

- Prestatie meten: HYROX biedt een gestructureerde manier om je fitnessniveau te meten en te verbeteren, met geregistreerde tijden en resultaten.


Neem Deel aan HYROX

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fitnessuitdaging, een leuke manier om in vorm te blijven of een kans om deel uit te maken van een opwindende gemeenschap van atleten, HYROX biedt dit alles en meer. Doe mee aan een HYROX-evenement bij jou in de buurt en ontdek wat het betekent om je grenzen te verleggen en je fysieke prestaties te optimaliseren. Schrijf je vandaag nog in en begin aan je HYROX-reis!