Muscles of Steel
Succesverhalen

Succesverhalen

Roel Paulus (60) voelt zich nu energieker en fitter dan toen hij 30 jaar was.

Esther Maalsté heeft geen pijnklachten meer na 5 behandelingen en is 8 kg afgevallen tijdens het personal trainingstraject bij Muscles of Steel

Berry is van zijn frozenshoulder af

Herman kronkelde van de pijn op de grond,
Zoon kon de ellende niet meer aanzien en maakte een afspraak bij Muscles of Steel, Check hier het resultaat

Johan met Ischias binnen 3 behandelingen pijnvrij!
8 maanden ellende gehad, van kastje naar de muur gestuurd. Maar nu heerlijk pijnvrij 😁


Personal Training:

6 maanden traject 2x in de maand PT, met de focus op het reduceren van de vetmassa


Bjorn, het was geweldig om met jou samen te werken en jou doelstelling te behalen. GA ZO DOOR!

Op 27 februari 2016 ben ik begonnen bij Mark (Muscles of Steel Personal Training), met als doel fitter

en strakker te worden in een half jaar tijd (naar 80 kg met 14% vetpercentage).

Mark heeft mij geholpen door een voedingsschema en een trainingsschema op te stellen, en tevens door Personal

Training te geven.


Met het eerste voedingsschema dat ik kreeg had ik veel moeite om alles op te krijgen. Hierop heeft Mark deze gewijzigd naar mijn wensen. Na een aantal weken werd het schema weer aangepast om mijn doelen te bereiken. Tevens kreeg ik 1 keer in de 2 weken personal training en advies voor fitness

van Mark.


Bij het pakket hoorde ook de bootcamp waar ik veel energie in kwijt kon, door dit alles werd ik fitter.

De 6 maanden vlogen om en ik werd steeds fitter en strakker. Het einddoel wat ik wilde halen kwam in zicht en met 6 maanden woog ik thuis 79.5 kg en had een vetpercentage van 11.6 procent.

Mijn doel was behaald. Ik wil Mark bedanken voor de goede begeleiding.

Davy & Monique

Hoe zijn jullie bij Muscles of Steel gekomen?

Via kennissen hebben we vernomen dat zij een resultaat hebben behaald middels de hulp van Mark. Wij hebben duidelijke doelen gesteld voor de vakantie en wilden deze ook behalen vandaar dat wij dachten om samen te werken met Mark.


Hoe vond je de uitleg/intake van Mark?

De intake was zeer leerzaam, Mark legt alles heel duidelijk uit in begrijpelijke taal. Hij geeft ook aan hoe je je gaat voelen tijdens de komende periode. Daarnaast stelt Mark je op je gemak tijdens de intake. Bij Mark spat de energie en enthousiasme er vanaf en hij staat altijd voor je klaar.


Wat heb je ervaren deze 30 dagen?

Precies zoals Mark tijdens de intake vertelde ga je veranderingen merken in je lichaam. In tegenstelling tot veel andere "dieten" voelden wij ons veel energieker. Wij hadden nooit gedacht een dergelijk resultaat te behalen binnen 30 dagen, we voelen ons veel fitter en veel sterker (De schijven in de sportschool zijn niet aan te slepen :P) daan ooit tevoren. Je merkt zelf ook de resultaten, de riem moet een gaatje strakker, je hebt geen dip op het midden van de dag. Al met al heb ik deze dertig dagen als ongelooflijk ervaren, want je voelt en ziet het resultaat en dat is de juiste motivatie om door te gaan.


Hoe voel je je nu ?

Wij voelen ons fantastisch, daar is echt geen woord aan gelogen. We zijn een power couple en blijven hiermee doorgaan, omdat we merken dat ons lichaam het zo goed adopteert. Mensen in onze omgeving bevestigen ons gevoel; " Wat een mooie huid heb je", " Beetje smal koppie begin je te krijgen he ", " Wat een mooie strakke benen heb je " (tegen Monique voor de duidelijkheid :P). Nogmaals wij blijven ermee doorgaan want we voelen ons echt geweldig.


Zou je het andere mensen aanraden ?

Wij kunnen niet voor andere mensen praten, maar als je jezelf en je lichaam beter wilt laten voelen en bereid bent om te investeren dan raadt ik het zeker iedereen aan. Zoalng je naar Mark zijn adviezen luistert en je een balans kunt vinden voor jezelf met het eetgedrag (meeste mensen eten 6 maaltijden, maar je gaat naar 3) dan zul je snel de resultaten boeken die je zoekt. Wij zeggen zet hem op en ga ervoor. Mark bedankt voor al je hulp en heel veel succes in je nieuwe pand. tot snel.