Muscles of Steel
Mindset Coaching

Mindset Coaching

Persoonlijke Kracht

Wilt u uw leven zo mooi mogelijk maken?

Genieten van elke dag?

Elk moment kunnen appreciëren en de kracht ontwikkelen om uw eigen koers te bepalen?

Bent u klaar voor de meest optimale versie van uzelf?


Ontwikkel Uw Persoonlijke Krachten En Kwaliteiten

Elimineer uw angsten en blokkades door hier actief mee aan de slag te gaan.


Door uzelf van emotionele en lichamelijke stress te bevrijden en weer in contact te komen met uzelf, op zowel lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak, creëert u de juiste basis voor het leven van uw mooiste leven!


Mindset Coaching ondersteunt bij de ontwikkeling van uw persoonlijke succes.


Naast de focus op uw persoonlijk functioneren en het creëren van mogelijkheden tot transformatie, richten wij ons op uw algehele gezondheid door middel van de aandacht die wij schenken aan de samenwerking tussen uw zenuwstelsel en uw algehele gemoedstoestand.


Optimaal Genieten

Emoties hebben een buitengewoon effect op ons zenuwstelsel en brengen hierdoor een fysiek effect teweeg. Dit komt doordat emoties de aanmaak van hormonen beïnvloeden.


Zo zorgt bijvoorbeeld stress voor het aanmaken van cortisol. Op korte termijn zorgt het hormoon cortisol ervoor dat u topprestaties kunt leveren onder stress. Tevens zorgt het onder andere voor een versnelde hartslag en meer zuurstof in het lichaam.


Maar wanneer de stress impuls niet afneemt leidt een overmatige cortisol productie tot slaapproblemen, vermoeidheid, over- of ondergewicht en allerlei andere klachten, met een eventuele burn-out als gevolg.Mindset Coaching = Maatwerk

Door de functie van uw zenuwstelsel op de, voor u, juiste manier te beïnvloeden zal deze optimaal functioneren.


Hierdoor voelt u zich fitter en energieker, ervaart u minder stress en bent u zelfverzekerder, waardoor u uw doel(en) effectief en snel kunt bereiken.


Tijdens de coaching leert u uw blokkades en angsten te (h)erkennen en de dynamiek die aan deze mechanismen ten grondslag ligt te begrijpen, waardoor u ze kunt analyseren.


Door dit inzicht en andere hulpmiddelen die u tijdens de Mindset Coaching worden aangereikt kunnen we de wortel van het probleem aanpakken.


Het kaderen van de oorzaak van het probleem maakt namelijk de weg vrij om te leren luisteren naar en te vertrouwen op uw innerlijke wijsheid, waardoor u daadwerkelijk uw krachten kunt ontwikkelen en optimaal kunt inzetten.