Muscles of Steel
Voedingadvies

Voeding / supplementen advies

Voeding en Supplementen worden zeer onderschat!

 

Voeding:

Er wordt tegenwoordig zoveel geroepen en gepubliceerd in bladen en op websites, dat je niet meer weet wat je wel en niet moet geloven. Dit kan ik mij heel goed voorstellen! Maar ik kan u wel vertellen dat ik in praktijk goede resultaten behaal, qua sneller herstellen van pijnklachten en een betere lichaamsverhouding qua spiermassa en vet.

 

Vaak worden lichamelijke problemen/pijnklachten en plaatselijk vetopslag veroorzaakt door een hormonaal disbalans. Maar dit is mogelijk om weer in balans te brengen!

 

Door middel van een 12-punts meting en een vragenlijst kunnen we kijken waar u een disbalans heeft in de hormoonhuishouding. We kunnen je lichaam weer in balans krijgen door de juiste trainingsprikkels en voedings/supplementen advies.


Natuurlijke voeding oftewel ‘natuurvoeding’ zit barstensvol belangrijke voedingsstoffen, in tegenstelling tot moderne, gefabriceerde kant-en-klaarproducten.


De gefabriceerde producten zitten vol met lege calorieën en bevatten vaak weinig essentiële voedingsstoffen die we zo hard nodig hebben. Deze micronutriënten voeden daadwerkelijk op celniveau (voor langdurige energie) en fabriek voedsel geeft alleen calorieën (energie van korte duur) Daardoor missen we op de lange termijn belangrijke bouwstoffen, ballaststoffen en beschermingsstoffen, wordt ons afweersysteem slechter en worden we op den duur ziek.


Het menselijk lichaam is gemaakt om het best te functioneren met natuurlijke, plantaardige producten zoals vruchten, groenten, noten, zaden en dierlijke producten (vlees, vis, eieren, met mate), zolang we ze maar in de juiste verhouding eten.


Wil je meer qua voeding begeleid worden maak dan een afspraak (zie neurofasciale therapie)


Supplementen: 

Een optimale voedingsstatus zorgt voor een sterk en krachtig fundament in de menselijke gezondheid en heeft invloed op alle andere systemen, zoals slaap, prestatie, pijn, herstel, stressmanagement en het immuunsysteem. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is dus nodig. Maar alleen dat is niet genoeg. Om de ideale ratio’s van vitamines, mineralen en vetzuren iedere dag binnen te krijgen, is met de eetgewoontes van de gemiddelde Nederlander een grote uitdaging.


Voordat die uitdaging is getackeld, kunnen er al wel jaren voorbij zijn gegaan van een niet optimale inname van al deze nutriënten! Om deze reden hebben we een samenwerking met Bindle en Vitakruid een uitgebalanceerde, hoogwaardige productenlijn ontwikkeld die voor een soort ‘garantie’ kan zorgen voor een optimale voedingsstatus tijdens jouw pad naar een optimaal voedingspatroon.


Nog een onderdeel van de missie van Bindle is ook dat we duidelijkheid willen creëren in de verwarrende wereld van supplementen. De reden waarom, is dat deze producten, mits goed gekozen en goed gebruikt, van fantastische waarde kunnen zijn in het optimaliseren van het interne milieu.


Wil je een supplementenplan op maat? Maak hier onder een afspraak (zie neurofasciale therapie)